| Pages: 123› | |||
Statement |
|||
| 15.03.2011 12:48 | |||
|
Serdecznie pozdrawiam wszystkich! Z seksu pozostały mi chęci i możliwości gorzej z wyglądem niestety wiek robi swoje. Ciekawy jestem czy ktoś w moim wieku poznał kogoś w realu,czy jest to możliwe? Jak wy Kobiety traktujecie znajomości z towarem (niekoniecznie) drugiej jakości?
|
|||
| 15.03.2011 17:16 | |||
|
człowieku, co Ty pleciesz mój 45letni towar w domu wciąż jest pierwsza klasa i ze znakiem jakości Q. Twój problem z pewnością nie tkwi w wieku |
|||
| 15.03.2011 18:24 | |||
Dziękuję wszystkim za odpowiedz. Z wyglądem jest chyba ok gorzej z odwagą. Może znajdę tu odważną kobietę Serdecznie pozdrawiam czytających |
|||
| 15.03.2011 19:57 | |||
no to zaczynam żyć !!! Miły spokojny zaprosi Panią na kawkę. Czy są odważne kobiety,na kawkę z nieznajomym? Serdecznie pozdrawiam. |
|||
| 15.03.2011 22:25 | |||
Po kawce zdecyduję,może na resztę życia. |
|||
| 16.03.2011 12:14 | |||
|
Po herbacie to kolacyjka,winko ,rano śniadanko i do pracy!!!
żebym tylko zdążył zapisać nr.tel żeby spotkać się na kawce. |
|||
| 16.03.2011 19:18 | |||
|
Chlopie-zycie zaczyna sie po czterdziestce ![]() Życie zaczyna się wtedy, kiedy sobie na to pozwolimy
mój 45letni towar w domu wciąż jest pierwsza klasa i ze znakiem jakości Q. Potwierdzam, sama bym się na taki towar skusiła Swoją drogą znam kilka ciasteczek po 40-tce, za którymi oglądnęłaby się nie jedna "małolata" |
|||
| 19.03.2011 18:50 | |||
|
Swoją drogą znam kilka ciasteczek po 40-tce, za którymi oglądnęłaby się nie jedna "małolata" ![]()
Owszem , jeśli ma BMW , furę skórę i komórę to tak , małolata poleci na takowe coś . |
|||
| 20.03.2011 14:11 | |||
|
Swoją drogą znam kilka ciasteczek po 40-tce, za którymi oglądnęłaby się nie jedna "małolata" ![]() Owszem , jeśli <towar> ma BMW , furę skórę i komórę to tak , małolata poleci na takowe coś . |
|||
| 20.03.2011 17:24 | |||
|
pol4040 napisał:
Czy facet po 40-stce ma szansę na tym portalu? Nie wspomniałeś czego oczekujesz, poza tym nie podając regionu w którym mieszkasz, po części sam się dyskwalifikujesz. Jeżeli szukasz rówieśniczki będzie ciężko, one szukają stabilizacji, są inne portale bardziej odpowiednie do tego celu, ten raczej opanowała młodzież w miażdżącej przewadze męska. Jeżeli szukasz małolaty, to tak jak napisał @szczery69 bez fury i pełnej kabury się nie obejdzie |
|||
| Pages: 123› | |||

Serdecznie pozdrawiam czytających