| Pages: 12› | |||
Statement |
|||
| 10.08.2011 10:14 | |||
|
Dodaliśmy "więcej" do najnowszych fotek na stronie głównej - http://www.sexfotka.pl/najnowsze_fotki/
|
|||
| 10.08.2011 12:07 | |||
|
chwała, chwała. mogłoby być nawet mniej, za to z opcją "więcej"
|
|||
| 10.08.2011 14:06 | |||
|
A i owszem, duuuużżżo fajniej
Ale będą też powiększone portalowe galerie???... |
|||
| 10.08.2011 14:09 | |||
|
będą
|
|||
| 10.08.2011 15:21 | |||
|
W takim razie szacunek, o Wielki Adminie
! A może by tak jeszcze dodać opcję podglądu średniej liczby głosów z pojedynczego dnia, tak, żeby człowieki ![]() sobie wiedziały ??? oczywiście podgląd własnych głosów na "moim koncie" |
|||
| 10.08.2011 23:35 | |||
|
Witamy, cos jest nie tak z opcja zgloszenia naduzycia bo fizycznie nie ma mozliwosci zgloszenia naduzycia,przegladarka staje w miejscu i dupa zbita Prebowalismy na kilku komputerach i na kilku przegladarkach |
|||
| 11.08.2011 17:32 | |||
|
No właśnie, czekam z niecierpliwością na powrót ajaxa:)
|
|||
| 12.08.2011 07:22 | |||
|
a mi się nie podoba sposób przeglądania zdjęć, tzn. mam na myśli to, że teraz przy kliknięciu na zdjęcie odświeża się cała strona i za każdym razem trzeba ja przesuwać na dół a wcześnie zmieniało się tylko zdjęcie. tez mi sie to nie podoba, najlepiej zmiencie tak jak bylo wczesniej.pozdr |
|||
| 12.08.2011 23:50 | |||
|
a mi się nie podoba sposób przeglądania zdjęć, tzn. mam na myśli to, że teraz przy kliknięciu na zdjęcie odświeża się cała strona i za każdym razem trzeba ja przesuwać na dół a wcześnie zmieniało się tylko zdjęcie. Zgadzam się.. teraz przeglądanie galerii okropnie męczy, nie wspominając o wygodzie. :) Po za tym zauważyłem, że galeria pokazuje się od końca i przeglądać ją musimy "w górę" co też jest mniej wygodne. |
|||
| 13.08.2011 01:27 | |||
|
a mi się nie podoba sposób przeglądania zdjęć, tzn. mam na myśli to, że teraz przy kliknięciu na zdjęcie odświeża się cała strona i za każdym razem trzeba ja przesuwać na dół a wcześnie zmieniało się tylko zdjęcie. Zgadzam się.. teraz przeglądanie galerii okropnie męczy, nie wspominając o wygodzie. :) Po za tym zauważyłem, że galeria pokazuje się od końca i przeglądać ją musimy "w górę" co też jest mniej wygodne. nie od konca tylko od zdjecia w ktore klikasz a ze klikasz w nowe zdjecie to tak jest ta opcja akurat bardzo mi sie podoba tak jest na wszystkich portalach |
|||
| Pages: 12› | |||

! A może by tak jeszcze dodać opcję podglądu średniej liczby głosów z pojedynczego dnia, tak, żeby człowieki