Na forum pojawiły sie nowe działy: "Przywitaj się", "Ogłoszenia" i "Techniczny".
Ponadto zostaly wprowadzone 2 zmiany
- dodano możliwość edycji postów
- po usunięciu posta/konta przez autora wątku nie jest usuwany cały watek a jedynie pierwszy post
| Pages: 1 | |||
Statement |
|||
| 25.08.2011 13:04 | |||
|
Na forum pojawiły sie nowe działy: "Przywitaj się", "Ogłoszenia" i "Techniczny".
Ponadto zostaly wprowadzone 2 zmiany - dodano możliwość edycji postów - po usunięciu posta/konta przez autora wątku nie jest usuwany cały watek a jedynie pierwszy post Post edited 5 times, last: 25.08.2011 15:12
|
|||
| 25.08.2011 13:45 | |||
|
Ponadto zostaly wprowadzone 2 zmiany - dodano możliwość edycji postów - po usunięciu posta/konta przez autora wątku nie jest usuwany cały watek a jedynie pierwszy post albo ja czegoś nie rozumiem albo to nie do końca tak powinno być, usunięcie pierwszego posta może wypaczyć dalszą część wątku, trudno będzie załapać o co chodziło
he próba edycji posta, sprawdzam tylko
2 druga próba, u mnie działa Post edited 2 times, last: 25.08.2011 13:46
|
|||
| 25.08.2011 16:48 | |||
|
1) przydałaby się reklama na serwisach kobiecych - żeby wyrównać proporcje pomiędzy mężczyznami a kobietami,2) możliwość filtrowania w dziale online na orientację (nienawidzę wchodzić na profile pań które mają w opisie "tylko panie"),3) czat z kamerkami4) możliwość wrzucania filmików 5) więcej możliwości promocji swoich profili ![]() To wszystko na forum?
Czemu ma zniknąć ten cholerny pierwszy post po usunięciu profilu? |
|||
| 25.08.2011 16:50 | |||
|
1) przydałaby się reklama na serwisach kobiecych - żeby wyrównać proporcje pomiędzy mężczyznami a kobietami,2) możliwość filtrowania w dziale online na orientację (nienawidzę wchodzić na profile pań które mają w opisie "tylko panie"),3) czat z kamerkami4) możliwość wrzucania filmików 5) więcej możliwości promocji swoich profili ![]() zapomniałeś o colce i kebsie |
|||
| 25.08.2011 17:48 | |||
|
przydałaby się reklama na serwisach kobiecych - żeby wyrównać proporcje pomiędzy mężczyznami a kobietami, to nie jest tak, że po prostu facetów jest 10x więcej niż kobiet |
|||
| 26.08.2011 15:11 | |||
|
wszystkie napsiane posty byly i sa usuwane przy usuwaniu profilu, wczesniej byly usuwane takze cale watki ktore zostaly rozpoczete przez kasowane konto
|
|||
| 27.08.2011 15:17 | |||
|
wszystkie napsiane posty byly i sa usuwane przy usuwaniu profilu, wczesniej byly usuwane takze cale watki ktore zostaly rozpoczete przez kasowane konto Nie można by tych wpisów zostawić, z adnotacją "Konto usunięte"? |
|||
| 31.08.2011 22:55 | |||
|
zmianę musisz zaakceptować linkiem wysłanym Ci mailem na adres rejestracji
|
|||
| 05.09.2011 18:16 | |||
|
dlaczego po usunieciu waidomosci do kosza poakzuje mi sie ze mam 5 odebranych wiadomosci???? jak tak naprawde ich nie ma bo je usunelam! nie kumam
|
|||
| 13.09.2011 11:58 | |||
|
Przed chwilą zauważyłem,że nie mam możliwości sprawdzenia kto na mnie głosował? Kolejne usprawnienie?
|
|||
| Pages: 1 | |||