Mi się podoba. A Ty się, Delius, ciesz, bo się wszyscy dowiedzą o Twojej nowej grupie. Jeno, jako że lex retro non agit, musisz ją chyba usunąć i utworzyć jeszcze raz. Chyba.
Sorry ale mam wrażenie, że masz coś osobistego do mnie lecz nie rozumiem za bardzo co. Rozumiem, że mogą Ci się podobać powiadomienia i ok. Nic do tego nie mam. Lecz zapytałem się tylko czy będzie można się "wypisać" z tej opcji czyli zastrzec sobie prawo prywatności w tej kwestii. Nie mam tu na myśli tylko kont VIP, choć mam wrażenie jakbyś miała jakieś kompleksy z tego powodu, że inni mają konta VIP. Nikt Ci przecież nie zabrania wykupienia takiego konta a chciałbym zauważyć, że są to pieniądze dzięki, którym też utrzymuje się ta strona. Wracając do tematu to już otrzymałem zapewnienie od Admina, że taka możliwość niebawem będzie i dla mnie to koniec w temacie. Co do dalszej Twojej wypowiedzi. Prawnikiem nie jestem ale nie za bardzo rozumiem po co miałbym na nowo tworzyć tą grupę bo "prawo nie działa wstecz". Z twojego opisu wynika, że podnieca Cię udzielanie się na forum (cytat: "...jedyną radością i podnietą mego marnego żywota jest dochodzenie przy nabijaniu się z innych i sobie postów na forum...") więc bardzo się cieszę, że to m.in. akurat ja mogę dostarczyć Ci tych podniet, nawet mimo tego, że jestem akurat gejem