Pages: 1234
Date/Author
Statement
15.09.2011 12:38
rzurzu
Posts 136

W panelu użytkownika pojawiła się nowa zakładka "Powiadomienia" - są tam prezentowane informacje o ostatnich akcjach dokonywanych przez znajomych, takich jak: aktualizacja profilu, dodanie nowej fotki, dodanie nowego znajomego, urodziny znajomego, założenie nowej grupy przez znajomego, dołączenie znajomego do grupy.

Zapisywanie zdarzeń zaczęło sie od teraz, starsze zdarzenia nie są wyświetlane.

Po testach i dopracowaniu szczególów ta funkcja prawodpodobnie trafi na główny ekran w panelu użytkownika.

Post edited 1 times, last: 16.09.2011 13:23
15.09.2011 13:37
Delius
Posts 15
Czuje się trochę jak na Naszej Klasie 2, tyle że tam można sobie zastrzec to czy chcę, żeby inni wiedzieli co robię, kogo zapraszam do znajomych itp. Czy tu też będzie taka możliwość ??
15.09.2011 13:57
Bonton
Posts 794
Mi się podoba. A Ty się, Delius, ciesz, bo się wszyscy dowiedzą o Twojej nowej grupie. Jeno, jako że lex retro non agit, musisz ją chyba usunąć i utworzyć jeszcze raz. Chyba.
15.09.2011 15:59
rzurzu
Posts 136

Obecnie nie mamy opcji ukrywania profilu przed nieznajomymi/niezalogowanymi, moge obiecać że ustawienia do prywatności pojawią sie niedługo.

Co do ocen prosze o cierpliwość, to jeszcze nie jest ostateczna wersja.

15.09.2011 16:19
Bonton
Posts 794
Łehehe naprawdę myślicie, że kogoś to obchodzi kto kogo dodał do znajomych i kiedy (zwłaszcza 6 dni temu albo 7)? Albo kto kiedy ma urodziny?

Tak, jest to możliwe. Zwłaszcza chęć dowiedzenia się o nowych fotkach znajomych. To, że Ty, Pojemny, nie jesteś tym zainteresowany, nie znaczy, że inni nie są.

Obecnie nie mamy opcji ukrywania profilu przed nieznajomymi/niezalogowanymi, moge obiecać że ustawienia do prywatności pojawią sie niedługo.

Nieeeee! Jak będę podglądać VIP-ów?

15.09.2011 16:25
Bonton
Posts 794
Może pomyślcie o tym jak przerzucić zdjęcia z publicznej galerii do prywatnej bez konieczności usuwania i wgrywania zdj na nowo.

Owszem, o tym możecie pomyśleć, szanowni S. A.

15.09.2011 18:28
Delius
Posts 15
Mi się podoba. A Ty się, Delius, ciesz, bo się wszyscy dowiedzą o Twojej nowej grupie. Jeno, jako że lex retro non agit, musisz ją chyba usunąć i utworzyć jeszcze raz. Chyba.

Sorry ale mam wrażenie, że masz coś osobistego do mnie lecz nie rozumiem za bardzo co. Rozumiem, że mogą Ci się podobać powiadomienia i ok. Nic do tego nie mam. Lecz zapytałem się tylko czy będzie można się "wypisać" z tej opcji czyli zastrzec sobie prawo prywatności w tej kwestii. Nie mam tu na myśli tylko kont VIP, choć mam wrażenie jakbyś miała jakieś kompleksy z tego powodu, że inni mają konta VIP. Nikt Ci przecież nie zabrania wykupienia takiego konta a chciałbym zauważyć, że są to pieniądze dzięki, którym też utrzymuje się ta strona. Wracając do tematu to już otrzymałem zapewnienie od Admina, że taka możliwość niebawem będzie i dla mnie to koniec w temacie. Co do dalszej Twojej wypowiedzi. Prawnikiem nie jestem ale nie za bardzo rozumiem po co miałbym na nowo tworzyć tą grupę bo "prawo nie działa wstecz". Z twojego opisu wynika, że podnieca Cię udzielanie się na forum (cytat: "...jedyną radością i podnietą mego marnego żywota jest dochodzenie przy nabijaniu się z innych i sobie postów na forum...") więc bardzo się cieszę, że to m.in. akurat ja mogę dostarczyć Ci tych podniet, nawet mimo tego, że jestem akurat gejem

15.09.2011 19:20
para4445
Posts 2851

nie za bardzo rozumiem po co miałbym na nowo tworzyć tą grupę bo "prawo nie działa wstecz"

no nie moja wina, że nie rozumiesz

a tak przy okazji - bonton też jest gejem

15.09.2011 19:50
Bonton
Posts 794

No i masz chłopie placek...

Tak, mam do Ciebie coś osobistego. Zwracam się osobiście do Ciebie po imieniu (a raczej po nicku), żeby Cię przekonać, że nowa opcja powiadomień może pomóc Ci spopularyzować Twoją grupę, do której mnie zapraszałeś. o ile założysz ją jeszcze raz, bo wtedy ona się w tych powiadomieniach pojawi, jako nowy iwent. Tak sądzę.

Owszem, jestem gejem. Też wolę chłopców. Do tego biednym, bo nie mogę znaleźć sponsora dla mojego VIP-a, co mnie wielce frustruje.

16.09.2011 00:09
Delius
Posts 15
Dobra odpuście sobie bo widzę, że jeden z drugą macie ze mnie polewkę a nie o to mi przecież chodzi. Wszystkie moje uwagi co do nowego systemu oceniania opisałem w temacie tego dotyczącym. Odnieście się tam do tych uwag i wyraźcie swoje zdanie ale bez żadnych aluzji, sarkazmu czy wbijania sobie nawzajem.
Pages: 1234