Mamy nowe logo - jak widać
- mam nadzieje że sie spodoba.
W najbliższym tygodniu kolejne zmiany w wyglądzie. W razie problemów z wyświetlaniem prosze odświeżać stronę (klawisz Ctrl + R)
| Pages: 123› | |||
Statement |
|||
| 25.09.2011 10:11 | |||
|
Mamy nowe logo - jak widać W najbliższym tygodniu kolejne zmiany w wyglądzie. W razie problemów z wyświetlaniem prosze odświeżać stronę (klawisz Ctrl + R) |
|||
| 25.09.2011 10:17 | |||
|
o wiele ladniej to wyglada
|
|||
| 25.09.2011 10:25 | |||
|
Zrobiło się tak roziowo
ale jest ok.... |
|||
| 25.09.2011 11:00 | |||
|
a ja bym chciał żeby przeglądanie zdjęć było tak jak wcześniej. Teraz żeby zobaczyć inne zdjęcie użytkowników ładuje sie z powrotem cała strona a wcześniej strona sie nie zmieniała a ładowało tylko nowe zdjęcie. Utrudnia to bardzo przeglądanie fotek bo za każdym razem trzeba ustawiać, wyśrodkowywać tak, by widzieć zdjęcie w całej okazałości.
|
|||
| 25.09.2011 11:05 | |||
|
przegladanie fotek bedzie jeszcze dopracowywane - osobne podstrony na kazde zdjecie zostana bo sa nam potrzebne w paru miejscach (powiadomienia, najnowsze fotki na glownej, osobne komentarze do fotek i oceny
), ale wyswietlanie zostanie poprawione tak zeby bylo widac wiecej bez przewijania strony |
|||
| 25.09.2011 11:25 | |||
|
a ja będę tęsknił do tego fikuśnego logo z rysunkowymi buziami :)
|
|||
| 25.09.2011 12:57 | |||
|
jest świetnie:)takie zmiany to ja rozumiem:):)
|
|||
| 26.09.2011 10:31 | |||
|
Bardzo fajnie, ten róż, i w ogóle.. A może by tak dodać opcje personalizacji dla każdego użytkownika? Było by wspaniale, gdyby każdy znas mógł sobie wybrać kolory tła, czcionki itd na swoim własnym profilu smell admini niech sie lepiej zajmą lepszą weryfikacją profili a nie jakimis glupotami zwiazanymi z kolorami na profilu Ja też jestem za kolorami Co mnie obchodzą jakieś fejki pewnie sama nim jestes |
|||
| 26.09.2011 13:07 | |||
|
meritum kiczu. w innym wątku dyskusja ujawniła że kicz jest meritum tego portalu. więc wszystko gra. |
|||
| 27.09.2011 22:15 | |||
|
Poprzednie logo zdecydowanie ładniejsze, tz. te dwie ślicznotki:p To była reklama |
|||
| Pages: 123› | |||