W miejsce opcji "Orientacja" hetero/homo/bi pojawiło się "Szukam" kobiet/mężczyzn/par - jest to pojemniejszy termin i daje większą liczbę kombinacji - zachęcam do uzupełniania!
| Pages: 1234› | |||
Statement |
|||
| 13.10.2011 14:39 | |||
|
|
|||
| 13.10.2011 15:34 | |||
|
super ;)
|
|||
| 13.10.2011 21:49 | |||
|
akurat ta innowacja nie podoba mi się. Akurat do realnych spotkań wolę osoby o swojej orientacji.
|
|||
| 14.10.2011 03:29 | |||
|
super
|
|||
| 14.10.2011 09:40 | |||
|
bez sensu a powinno sie raczej pojawic jakies wieksze rozgraniczenie na homo .. bo znalezc tu faceta hetero jest ciezko..... i wszyscy juz chyba maja zdanie takie na ten temat ze to powinno sie nazywa gej fotka....... wiec moze z tym by cos zrobic dżizas, ciasteczko, nie wierzę że piszesz poważnie tutaj się nie można opędzić od facetów, chyba że 200 wiadomości dziennie to dla Ciebie mało |
|||
| 14.10.2011 10:15 | |||
|
Podstawowa funkcjonalność jest taka sama tylko inaczej ubrana w słowa, dodatkowo teraz jest możliwość szukania par lub kombinacji np. kobiet+par. |
|||
| 14.10.2011 23:47 | |||
|
w koncu się ktoś ze mną zgadza :P ahha dobra jak ktos szuka jakiegos małolata albo prawiczka albo totalnie ''paskudnego '' (nie obrazajac nikogo bo sama piekna nei jestem) bez osobowosci , majacego w mozgu tylko chodz wylize ci cipke albo zaleje ekran na skype chodz... albo wogole jakiegos psychola to ok znajdzie tu takiego .... ale wiekszosc fajnych facetow jest tu homo i taka jest prawda....a może być inaczej? statystyka jest nieubłagana, taki jest przekrój społeczeństwa, tzn. jego męskiej części jakby nie patrzeć, jeśli na te 200 wiadomości w ciągu dnia trafi się jedna od kogoś sensownego to i tak jest to więcej niż wynika z rachunku prawdopodobieństwa |
|||
| 15.10.2011 04:41 | |||
|
taki przekroj spoleczenstwa ?? ze wszyscy faceci przystojni dbajacy o siebie musza byc homo???i oni oczywiscie musza miec najwieksze penisy i najladniejsze.... a dla calej reszty hetero zostaja same odpadki .. hmm super przekroj nie do końca się zrozumiałyśmy mówiąc przekrój, miałam na myśli tych pozostałych (niegejów). skarżyłaś się, że tylko lizanie cipek i zalewanie fotek im w głowie. średni poziom intelektualno-kulturalny syfoty nie odbiega od średniej krajowej
a swoją drogą jeśli facet jest zadbany, to prawdopodobieństwo że jest gejem znacząco wzrasta |
|||
| 15.10.2011 13:28 | |||
|
Hahaha właśnie zauważyłam, że system sam za mnie stwierdził, że szukam "kobiet" w celu "niczego". Jaki mądry system, już wie, że kobiety na Syfci szukają najczęściej kobiet.
|
|||
| 15.10.2011 16:30 | |||
|
mi bardziej odpowiadała orientacja, bo to że ktoś jest bi, homo czy hetero nie musi oznaczać że od razu kogoś szuka.. zwłaszcza że to serwis "fotka" do pokazywania zdjęć, a nie randkowy :)
|
|||
| Pages: 1234› | |||