Pages: 1
Date/Author
Statement
19.11.2009 14:14
rzurzu
Posts 136

Na profilach użytkowników pojawiła się niedawno nowa ikona. Pozwala ona na zgłaszanie nadużyć dotyczących danego profilu: spamu, umieszczania fotek z internetu.

Zachęcam do korzystania z tej funkcji, zgłaszając nadużycia pomagacie nam dbać o poziom strony!

19.11.2009 17:22
swietnie i polecam perfidnym oszustom blokowanie adresu IP by nie powracali, bedzie skuteczniej!
10.01.2010 16:09
halineczek
Posts 1
Jestesci do niczego!!!!!!!!!!!Skończcie z tym portalem i nauczcie sie jak go sie robi!!!!!!!!!!!!!!!SPADAJCIE Z INFO szczególnie w sprawach serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13.01.2010 16:43
sokimal
Posts 24
Chcecie weryfikacji to zróbcie sobie zdjecie z kartka z napisem np. sexfotka.pl lub login.sexfotka.pl i bedzie wiadomo czy zdjęcia danej osoby są jej czy kogoś innego.
08.02.2010 11:31
mod
Posts 177
myślałam, ze ten portal jest inny... i powiem, że przez jakiś czas go chwaliłam bo podobał mi się bardziej niż inne. Przed chwilą usuneli mi zdjecia, głosy i komentarze z profilu. Tylko mam pytanie: czemu? czy tu na prawdę nie mozna mieć zdjęć takich samych jak na innych stronach internetowych? bo zaraz to nie ja i są zglaszne naduźycia - to zaczyna byc strasznie nudne i denerwujące...

Konto zostało usunięte za łamanie regulaminu tj. mniej niż 18 lat.

Pozdrawiam

12.02.2010 20:27
madradeus
Posts 302
myślałam, ze ten portal jest inny... i powiem, że przez jakiś czas go chwaliłam bo podobał mi się bardziej niż inne. Przed chwilą usuneli mi zdjecia, głosy i komentarze z profilu. Tylko mam pytanie: czemu? czy tu na prawdę nie mozna mieć zdjęć takich samych jak na innych stronach internetowych? bo zaraz to nie ja i są zglaszne naduźycia - to zaczyna byc strasznie nudne i denerwujące...

Konto zostało usunięte za łamanie regulaminu tj. mniej niż 18 lat.

Pozdrawiam

Total ale jak weryfikujecie pełnoletność?

02.03.2010 08:50
mod
Posts 177
profil sweethole pokazuje fotki nie nalezace do nich prosze o skasowanie profilu sweethole

Moze jakies konkrety ?

Linki do zdjec czy cokolwiek ?

Pages: 1