kłamiesz na zywo Pani Fever......jestes tak leniwa, ze nawet nie chce Ci sie zajrzeć na profil aby zobaczyć od kiedy mam konto na SF
I co tu komentować? Zazdroscisz? Wole pisac na forum i sie bawić z ludzmi w ten sposób niz pisać na czatach, sratach itd....
| Pages: ‹1234567891011121314151617› | |||
Statement |
|||
| 03.12.2011 13:06 | |||
|
|
|||
| 03.12.2011 13:09 | |||
|
aha, poprawka mała - personalnie nic do Ciebie nie mam, ale będę wyrażać głośno to co myślę o nałogowym spamowaniu, oczywiście nie tylko przez Ciebie, bo uważam, że są tu osoby, które jednak Cię spokojnie wyprzedzają jeśli o to chodzi :) Chętnie podam ich nicki, co by jednak wątek nabrał dosłownego znaczenia :D Okej zdarzylo mi sie spamować i nie neguje tego....ale albo pisze OFF TOP, albo admin i tak usuwa te moje spamy..... A branie udzial w quizach forumowych nie uwazam za spamowanie.....cos Pani sie pokrecilo..... Ja takze nic do Ciebie nie mam ale na sile probujesz mnie obrazac.... |
|||
| 03.12.2011 13:14 | |||
|
Nie kłamię, szanowny panie Sporti, napisanie o dwóch miesiącach obecności miało być wyrazistym kontrastem do Twojej liczby postów. Zresztą nieistotne, czy masz konto od marca [ tak, zajrzałam ] czy od listopada, chodzi o treść też. Nie zazdroszczę, bo akurat drogi Sporti mam nieco większe obycie w forum i generalnie byłam tu, kiedy Ty jeszcze byłeś na etapie nk i świetnie się tutaj bawiłam, ale od pewnego czasu nie chce mi się tu włazić, bo wiem, że cokolwiek by nie było, jest jeden wielki spam. Zabawa zabawą Sporti, ale jednak troszkę choć na temat, bo spamując robisz to samo co na określonych przez Ciebie czatach - sratach :) Dyskusje sa mile widziane.....rzeczowe kłotnie także....jezeli Ty to uwazasz za spam to ...dobrze robisz, ze to forum omijasz szerokim łukiem Ja tutaj byłem już 3 lata temu ale z braku zainteresowania usunałem konto....wiec jak kogos nie znasz to nie pisz pierdół |
|||
| 03.12.2011 13:19 | |||
|
Obrazasz mnie, zarzucając mi kłamstwo i nabijanie na sile postów na forum.....a przepraszam po co ono jest?????? Aby brać czynny udział????? Jak nikogo nie ma źle, jak ktos sie udziela źle, jak ktoś probuje dyskutowac i przez zapomnienie napisze spam źle.....typowo Polskie myslenie......PSY OGRODNIKA Ooo to, ze piszesz o mnie, ze jestem wrazliwą osobą to mi schlebiasz |
|||
| 03.12.2011 13:28 | |||
|
Nie zazdroszczę, bo akurat drogi Sporti mam nieco większe obycie w forum i generalnie byłam tu, kiedy Ty jeszcze byłeś na etapie nk Chodzi medzy innymi o to....wiesz, nie chodzi mi o analizowanie kazdego Twojego wyrazu, ktory napisalas wobec mnie....dziecinada. Chodzi o ogól.... |
|||
| 03.12.2011 13:32 | |||
|
Sprzeczac sie o posty na forum pisane czesto pod wplywem chwili i emocji pfffffffffff :)))miłego dnia :))) |
|||
| 03.12.2011 13:33 | |||
|
Mnie zarzucasz spamowanie...ale tez spojrz na siebie Pani Fever
Mnie tez draznią puste posty ale czasami off top jest wskazany.... |
|||
| 03.12.2011 13:35 | |||
|
Sprzeczac sie o posty na forum pisane czesto pod wplywem chwili i emocji pfffffffffff :)))miłego dnia :))) Od tego jest admin aby czyścił spamy |
|||
| 03.12.2011 13:44 | |||
|
co byc nie napisała na mój temat nie robisz na mnie zadnego wrazenia :)))) i nie obrazaj mnie bo ja tego nie robie a te Twoje wypociny forumowe mam po prostu ........ jestem tu w innym celu niz uswiadamianie ludziom czy pisza na temat czy tez nie :))))
|
|||
| 03.12.2011 13:51 | |||
|
Fever moze cos na uspokojenie wez ...ignoruje takie posty jak Twoje a to nie klasyfikuje mnie zeby nazywac mnie ignorantka bo nia nie jestem ale Ciebie do tego przekonywac nie bede :)))))))))
|
|||
| Pages: ‹1234567891011121314151617› | |||