pozdrawiam
| Pages: 1234567891011121314151617› | |||
Statement |
|||
| 29.12.2011 18:32 | |||
|
Wiesz czemu? to jest tylko i wyłącznie moje zdanie.., bo starsze kobiety są bardziej doświadczone i wiedzą czego chcą, czego potrzebują, starsza kobieta zawsze zaskakuje młodszych facetów w łóżku, marzy mi się takie coś
pozdrawiam |
|||
| 29.12.2011 18:36 | |||
|
myślę że chodzi o to że starsza kobieta jest stabilna emocjonalnie wie czego chce i przede wszystkim jest bardziej doświadczona
nie kryje się z tym co myśli. a co do słodzenia to naprawde niektóre "starsze" kobiety wyglądają bardziej seksi niż nie jedna plastikowa 18-stka może dlatego |
|||
| 29.12.2011 18:40 | |||
|
Zgadzam sie z wami. Starsze kobiety sa bardziej doświadczone i wiedzą czego chca. Ja bym bez wachania umówił sie z starsza kobieta zawsze mnie podniecaja
|
|||
| 29.12.2011 18:41 | |||
|
normalny kompleks edypa i tyle. Chcą się przytulić do cycunia jak w dziecińtwie.
|
|||
| 29.12.2011 18:59 | |||
|
Ja mimo że jeszcze nie miałem takiej sytuacji to również uważam ze starsze kobiety nie koniecznie 50 czy cos bez obrazy ale np. starszę o kilka lat ode mnie są megga seksowne , wiedza czego chcą i często prędzej zrozumieją potrzeby młodego faceta albo prawiczka i często starają się dzielić swoimi doświadczeniami a może nawet będą zdolne poświęcić się dla dobra nauki i nauczyć młodego co nie co ;) bo jak przysłowie głosi ;P "na starej piczy młody chuj się ćwiczy" ;) bez żadnej aluzji ;) dziękuję tyle z mojej strony.
|
|||
| 29.12.2011 19:17 | |||
|
Pytanie nasunęło mi się po przeczytaniu wielu komentarzy pod swoimi fotkami oraz podobnych do mnie kobiet. Dlaczego chcą seksu z dużo starsza od siebie kobietą ? i skąd to słodzenie i zachwyty nad ich sexi cialem? ciekawe czy ktorys z nich bedzie mial odwage serio szczerze odpisze tutaj w formie komentarza nie na pryw ... Odpowiedz jest dość prosta i już padła we wczesniejszych postach...Facet lubi seksowne kobiety, a nie gówniary udające dorosłe, chce przeżyć seks, a nie próbę seksu itd.... Zawsze zdrowy, młody facet będzie patrzył za dojrzałymi suczkami, które mają i wyglad, rozum i doswiadczenie w tej materii....Co innego dojrzaly facet w wieku 40-50....taki patrzy na mlodsze |
|||
| 29.12.2011 19:25 | |||
|
Pytanie nasunęło mi się po przeczytaniu wielu komentarzy pod swoimi fotkami oraz podobnych do mnie kobiet. Dlaczego chcą seksu z dużo starsza od siebie kobietą ? i skąd to słodzenie i zachwyty nad ich sexi cialem? ciekawe czy ktorys z nich bedzie mial odwage serio szczerze odpisze tutaj w formie komentarza nie na pryw ... bo kobieta jest jak wino im starsza tym lepsza |
|||
| 29.12.2011 22:47 | |||
|
A ja myślę, że młode tutaj to fejki, a co niektórzy mądrzejsi się wreszcie skumali, więc adorują starsze. Oczywiście jak już mowa była w innym wątku, sypią komplementy wcale bezinteresownie, tylko np. chcą mieć starsze Pani w znajomych jakby to o czymś świadczyło, tudzież pokażą kolegom na przerwie, "patrz! z tą byłem" i wcale nie ważne jest to, że był w marzeniach. W każdym razie, wiek nie jest ważny, a dojrzałość. Zarówno inteligentna i mądra Kobieta może mieć lat -naście jak i -ści i w równym stopniu pociągać faceta, tak samo jak i 30, 40-ileś latka może mieć trociny w głowie jak i gimnazjalistka i pociągać faceta, ale w stronę wyjścia, gdy z taką ma do czynienia. |
|||
| 29.12.2011 23:00 | |||
|
kto to widział się kochać z kobietą?:D i to jeszcze starszą?:D eh czysty cyrk :D dobrze ze mam chłopaka :D :D :D YOŁŁŁ Pozdro |
|||
| 30.12.2011 01:03 | |||
|
Dziwne ludzie tu som. Dużo napaleńców, fantastów, bajkopisarzy. Spamują co i gdzie popadnie, podobno nawet nie zawsze patrzą gdzie piszą. Nie czytają profili. Nie jestem kobietą, ale pewnie sama wiesz z doświadczenia, że z tego ich pisania niewiele wynika (?) Spotkań w realu niewiele. Przynajmniej ja takich opinii kilka czytałem, że trudno kogoś realnego znaleźć. Nawet ja jestem nierealny, napalony i lubię rżnąć kłody. Taka specyfika niestety tego typu serwisów i się dostosowałem
Czy ktoś realnie myśli o spotkaniu jeśli jest znad morza a Ty ze Śląska i wypisuje na Twoim profilu co by Ci nie zrobił? To jest takie grzebanie po SF z nudów chyba. Osoba konkretna raczej szuka kontaktu w swojej okolicy, a nie po całej Polsce. Miejscowość nie ma dla niego znaczenia Gdybyś podała Antarktydę to też pewnie by wypisywał do Ciebie. |
|||
| Pages: 1234567891011121314151617› | |||