Pages: 1234567891011121314151617
Date/Author
Statement
10.01.2012 04:13
ActingCrazy
Posts 400

Taka moda, Rubensowskie kształty kiedyś znów staną sie modne ale póki co jest jak jest.

Może powrócimy juz do głównego tematu ?

10.01.2012 09:07
GoldenGirl81
Posts 81

ActingCrazy:

Taka moda, Rubensowskie kształty kiedyś znów staną sie modne ale póki co jest jak jest.

Już wraca Właśnie oglądałam ost program na ten temat (coś z Rubensem w tytule,ale nie chcę kłamać więc nawet przybliżonego tytułu nie jestem w stanie podać ),który traktował o tym zjawisku. Kobiety o obfitych kształtach wróciły do łask,ale zawsze znajdzie się grono oszołomów,którzy to wyśmieją ponieważ jest to dla nich obce ,a nie od dziś wiadomo iż to co obce to nas przeraża. Może głupio brzmi,ale tak jest. Ja ,na ten przykład, uważam się za fajną i dość ładną kobietę - i broń boże nie dzięki temu portalowi - ale dzięki mężczyznom którzy mnie adorują niemal codziennie. A ważę ponad 100 kg ! Czuję się świetnie we własnej skórze,kompleksów większych raczej nie posiadam (na pewno nie w kwestii tuszy) i żyje mi się super

Post edited 1 times, last: 10.01.2012 19:12
10.01.2012 09:11
GoldenGirl81
Posts 81

A wracając do głównego tematu...

Zapytałam wczoraj męża dlaczego lubi oglądać filmiki z milfami i usłyszałam odpowiedź że takie kobiety mają "mięsiste"ciała (cokolwiek to oznacza )

13.01.2012 13:27
Phobios82
Posts 253
Rozumiem zafascynowanie sporej czesci panow starszymi kobietami jednak ciekawi mnie do jakiego wieku beda podobaly im sie starsze, bo o ile kobieta w wieku 35-40 lat moze jeszcze apetycznie wygladac tak juz poczynajac od 40 w gore zazwyczaj natura juz robi swoje, mi osobiscie tez sie zdarzylo ze podobala mi sie starsza o 8 lat kobieta jednak nie sadze zeby to jej wiek mial znaczenie, pozatym w gre wchodza tez takie aspekty jak ciaza po ktorej czesto zdarza sie ze cialo kobiety znacznie sie zmienia i to nie na lepsze, podsumowujac i nie biorac pod uwage psychiki mlodej i starszej kobiety zdecydowanie na plus wypadaja jednak te mlodsze.
13.01.2012 13:31
tulipan333
Posts 2
Moim skromnym zdaniem macie rację jeśli chodzi o doświadczenie, stabilność emocjonalną, konkretność, wg mnie jest jeszcze coś takiego, że akurat na tego typu portalach 60% młodych lasek udaje lesbijki a w rzeczywistości połowa lub wiecej to faceci, którzy podstępem lądują w znajomych i bawią się frędzlem przy prywatnych fotkach, do takich pseudo lesbijek faceci nie maja dostępu (wystarczy zmienić kilka ustawień w opcjach profilu), interesują się realnymi profilami (czytając mój post troszeczkę nie na temat ale w jakiś sposób się wiąże). Mnie osobiście bardzo pociągają mężatki, dlaczego ponieważ czuję się komfortowo każdy ma swoje życie spotkania dla przyjemności, jeśli są starsze ode mnie jest rewelacyjnie, jest czas na wszystko, przede wszystkim na rozmowę, której poziom jest inny, sex wyrafinowany. Jak namieszałem to sorry, w pracy jestem i szybko piszę.
13.01.2012 17:34
para4445
Posts 2851

Phobios82:

Rozumiem zafascynowanie sporej czesci panow starszymi kobietami jednak ciekawi mnie do jakiego wieku beda podobaly im sie starsze, bo o ile kobieta w wieku 35-40 lat moze jeszcze apetycznie wygladac tak juz poczynajac od 40 w gore zazwyczaj natura juz robi swoje, mi osobiscie tez sie zdarzylo ze podobala mi sie starsza o 8 lat kobieta jednak nie sadze zeby to jej wiek mial znaczenie, pozatym w gre wchodza tez takie aspekty jak ciaza po ktorej czesto zdarza sie ze cialo kobiety znacznie sie zmienia i to nie na lepsze, podsumowujac i nie biorac pod uwage psychiki mlodej i starszej kobiety zdecydowanie na plus wypadaja jednak te mlodsze.

jakiś Ty płytki

13.01.2012 17:47
morelka
Posts 185
Wam się też ciało z wiekiem zmienia i to nie na lepsze Nawet ciąży do tego nie potrzeba Zamiast "kaloryferka" - kocioł grzewczy
13.01.2012 18:11
Phobios82
Posts 253

para4445:

jakiś Ty płytki

a Ty zapewne gleboka, pozatym nie rozumiem o co konkretnie Ci chodzi wiec rozwin swoja wypowiedz.

13.01.2012 18:12
mateeo92
Posts 184
Poprostu dla mnie sa one pociagajace , jest to silniejsze odemnie ..
13.01.2012 18:13
mateeo92
Posts 184

Inanna:

morelka:

Wam się też ciało z wiekiem zmienia i to nie na lepsze Nawet ciąży do tego nie potrzeba Zamiast "kaloryferka" - kocioł grzewczy

albo mięsień piwnynie wspomne o zakolach i łysinie

DLATEGO BIERZCIE PÓKIM MŁODZI :):)

Pages: 1234567891011121314151617