| Pages: ‹1234567891011121314› | |||
Statement |
|||
| 20.03.2012 15:11 | |||
|
malkontenci
|
|||
| 26.03.2012 01:27 | |||
|
Witam....ja również poznałam i spotkałam sie z paroma osobami poznanymi w necie nie konieczniej z tej stronki...to były spotkania typu kawa i miła rozmowa nie od razu musi byc sex ....ale poznałam dość fajnego faceta z takiej stronki jak sexuarium i powiem wam że było zajebiście
![]() i że nie żałuje niczego . |
|||
| 26.03.2012 04:08 | |||
|
ale macie problemy, zamknięci w świecie komputerowym nie potraficie pojsc do clubu i zagadac do kobiety ? tam przynajmniej masz pewnosc, ze to kobieta a nie jak tu kradzione foty i faceci podszywajacy sie za kobiety... zenada. Portal jak sama nazwa wskazuje dotyczy sexu a nie szukaniu sympatii czy przyjaciol aczkolwiek roznie w zyciu bywa i niczego wykluczyc nie mozna. Pozdrawiam te osoby co przynajmniej znaja podstawowe zasady 'ortografiji' ;) Pssyt - Odpowiadajac na pytanie - nie, nie spotkalem sie z osobami z SF ... nie jestem fleja, dbam o swoje cialo, wiem co to jest prysznic, sie potrafie i smialo o tym mowie bo jestem pewny siebie oraz znam swoja wartosc... Są portale gdzie przynajmniej jest pewnosc co do drugiej osoby a tu czegos takiego nie ma i to jest minus dlatego zapewne tez z tego powodu nikt sie tu nie odwazy od razu odkryc wszystkich kart. Pssyt 1 - odpowiadajac od razu tym inteligentom... NIE, NIE DAM WAM OBCIAGNAC ZA KASE ! dziekuje, dobranoc :) prv |
|||
| 26.03.2012 07:57 | |||
|
Sorki, nie mam kozy. czyżbym nie miała wyboru i muszę obciągnąć tobie za kasę? chyba że, jako osoby mało, bądź wcale intelygentnej, to nie było do mnie |
|||
| 26.03.2012 11:24 | |||
|
Podstawą do utrzymania równowagi wewnętrznej na tym portalu jest odpowiednie nastawienie a dokładniej jego brak. Biorąc pod uwagę ilość motłochu, zwioszczenia i ubożyzny intelektualnej statystycznego użytkownika nie dziwię się, że poziom frustracji jest tu dość wysoki. Proponuję nie spinać dupy i zająć się czymś pożytecznym a SF traktować jako rozrywkę. Najlepszym nastawieniem niech będzie brak nastawienia. Jeśli ktoś jest w miarę ogarniętym i atrakcyjnym człowiekiem to na pewno jakoś to rezonuje w tym co pisze lub da się to wyczytać (między wierszami) z jego/jej profilu. Jeśli natomiast ktoś jest tępym burakiem to nie pomoże mu/jej skrywanie się za fotkami ukradzionymi z netu. Reasumując "zbierasz to co zasiejesz". Jeśli sobie zasłużysz to karma cię wynagrodzi
. Dlatego jeszcze raz powtarzam NIE NASTAWIAJMY SIĘ! |
|||
| 26.03.2012 19:35 | |||
|
DLACZEGO KTOS USUNAL CO TO NAPISALEM ORAZ MOJE ZDJECIA ?????????????????????????????????????????
|
|||
| 01.04.2012 11:16 | |||
|
Pewnie dlatego że mod poznał Twoją wartość Ja jestem tutaj nowy i temat spotkania się realu dopiero zaczynam rozważać. Nie mam tyle pewności siebie jak kolega 2xup |
|||
| 03.04.2012 23:04 | |||
|
Ja już się raz spotkałem z kobieta i było bardzo sympatycznie oraz miło ot spontan :P Ale fakt faktem baardzo ciężko by kogokolwiek (zwłaszcza płeć piękną) namówić na spotkanie. No ale to też zależy w jakim mieście i województwie się mieszka.
|
|||
| 04.04.2012 16:15 | |||
|
Kwestia podejścia jak do wszystkiego w życiu. Chcesz coś osiągnąć? Musisz działać i być w tym działaniu konsekwentnym. Realne spotkanie za pośrednictwem tego portalu to nie luksus przypisany tylko nielicznym. Szacunek do drugiej osoby jest tutaj podstawą. Komentowanie samych tylko zdjęć to pierwszy objaw braku szacunku. A w życiu jest tak, że ile dajesz z siebie tyle dostajesz....
|
|||
| 06.04.2012 12:56 | |||
|
macie racje kobiety niby takie zdecydowane w wirtualnym swiecie a w realu to juz co innego nagle przestaja odpisywac no coz dziwne to |
|||
| Pages: ‹1234567891011121314› | |||

i że nie żałuje niczego . 

żeby rwać lachony na dysce
więc nie wyklucam takiej możliwośći