Pages: 12345678910
Date/Author
Statement
28.01.2012 11:23
Bonton
Posts 794
Jak to jest, że zazwyczaj dostajemy od życia to czego nigdy nie chcielibyśmy wziąć?

Nie zawsze. Poza tym, jak się nie ma, co się lubi, trza polubić, co się ma. Podobno grube kobiety są lepsze w łóżku, bo się bardziej starają. Takie jest zdanie pewnego eksperta.

28.01.2012 12:28
SportOgier69
Posts 5052

PanSwojegoLosu:

Wróciłem na nowym koncie ;p Nienawidze otyłych kobiet, a tylko takie wydają się być mną zainteresowane. Ich otyłość świadczy o tym, że nie potrafią o siebie zadbać. Oczywiście nie przeszkadza mi to w normalnych kontaktach koleżeńskich, ale nie mógłbym być z kimś takim... zwyczajnie mi się to nie podoba, a jak każdy facet muszę mieć poczucie, że moja kobieta jest piękna. Nie tyle dla otoczenia co dla mnie. Jak to jest, że zazwyczaj dostajemy od życia to czego nigdy nie chcielibyśmy wziąć?

To szukaj chudych, tylko uwazaj na ich kości abyś sie nie poobijal

A tak na serio to Ty decydujesz z kim chcesz być, więc nie panikuj

28.01.2012 12:37
para4445
Posts 2851

że jak? piszą do Ciebie kobiety z propozycjami? muszą być prawdziwymi desperatkami.. wydawało mi się że na tym portalu dziewczyny nie nadążają z odpowiadaniem na maile bez względu na tuszę. widać myliłam się.

skoro szczupłe dziewczyny nie interesują się Tobą widać nie potrafisz ich zainteresować. Howgh

28.01.2012 12:37
superslodki18
Posts 1315
tez bym nie mogl byc GRUBĄ .P
28.01.2012 12:41
para4445
Posts 2851
ej, dlaczego nie mogę edytować swojego posta?
28.01.2012 13:41

PanSwojegoLosu:

Wróciłem na nowym koncie ;p Nienawidze otyłych kobiet, a tylko takie wydają się być mną zainteresowane. Ich otyłość świadczy o tym, że nie potrafią o siebie zadbać. Oczywiście nie przeszkadza mi to w normalnych kontaktach koleżeńskich, ale nie mógłbym być z kimś takim... zwyczajnie mi się to nie podoba, a jak każdy facet muszę mieć poczucie, że moja kobieta jest piękna. Nie tyle dla otoczenia co dla mnie. Jak to jest, że zazwyczaj dostajemy od życia to czego nigdy nie chcielibyśmy wziąć?

otyłość, nie zawsze wynika z niedbania o siebie

28.01.2012 15:25
Laura80
Posts 5503

Fever:

Bonton:

Podobno grube kobiety są lepsze w łóżku, bo się bardziej starają. Takie jest zdanie pewnego eksperta.

Jakiego?

Oj, ciekawość to pierwszy stopień do piekła

A wracając do tematu wątku to marudzisz. I zapewne stanie sie tak jak prawisz Zwiążesz sie z chudzina, która po latach stanie się kobieta przy kości i nie koniecznie z pewnego powodu... i wtedy okaże sie ile jest warta Twa miłość do niej. Zapewne będzie gówno warta... bo nie kocha sie za ciało tylko z innych powodów....

28.01.2012 16:14
GoldenGirl81
Posts 81

PanSwojegoLosu:

Kto Ci takich głupot o otyłości naopowiadał chłopaku ?! Na pewno wiedzy tej nie zaczerpnąłeś z książek, od lekarzy a nawet u źródła ! Przyczyn nadwagi, otyłości jest tyle że paluchów Ci braknie żeby je zliczyć !

U mnie jest to np otyłość wrodzona, urodziłam się duża i duża zostanę aż do śmierci a nie jedna szczupła dziewczyna nie dba o siebie tak jak ja. Nie pociskaj więc bredni na forum, bo wystarczy stwierdzenie iż tęgie osoby Ci się nie podobają i wszyscy to zrozumieją.

A wracając do tematu wątku to marudzisz. I zapewne stanie sie tak jak prawisz Zwiążesz sie z chudzina, która po latach stanie się kobieta przy kości i nie koniecznie z pewnego powodu... i wtedy okaże sie ile jest warta Twa miłość do niej. Zapewne będzie gówno warta... bo nie kocha sie za ciało tylko z innych powodów....

Podzielam Twoje zdanie,amen.

28.01.2012 16:18
GoldenGirl81
Posts 81

Fever:

Bonton:

Podobno grube kobiety są lepsze w łóżku, bo się bardziej starają. Takie jest zdanie pewnego eksperta.

Jakiego?

Taka sama głupota jak stwierdzenie że "duże osoby są lepsze w seksie oralnym, ponieważ częste jedzenie rozwija mięśnie ust i całej twarzy" !

28.01.2012 21:38
Autorytet
Posts 52
Czysto teoretyczne pytanie. Jakby zareagował Twój organizm gdybyś nagle przestała jeść?
Pages: 12345678910