Wedlug mnie wszystkich fantazji nie da sie zrealizować, bo by zabrakło życia
Ale te najbardziej nas podniecające i te, które są dla nas na swój sposób wyjatkowe myśle, ze tak
Jak nie sprobujesz to się nie dowiesz....

| Pages: 123› | |||
Statement |
|||
| 07.02.2012 23:22 | |||
|
Wedlug mnie wszystkich fantazji nie da sie zrealizować, bo by zabrakło życia Ale te najbardziej nas podniecające i te, które są dla nas na swój sposób wyjatkowe myśle, ze tak Jak nie sprobujesz to się nie dowiesz.... |
|||
| 07.02.2012 23:26 | |||
|
Raczej tak te które się da zrealizować :-)
|
|||
| 08.02.2012 11:25 | |||
|
fajnychlopak24: a jak się ma fantazje że obcy facet bzyka moją żone? wiem że jeżeli by tak było to napewno bym już z nią niemógł byc, ale czasami jak tak pomysle to mnie to podkreca.Fantazja o tym, że obcy facet bzyka Twoją żonę ---> podniecenie ---> fajne doznania w czasie seksu Zrealizowanie powyższej fantazji ---> rozpad związku ---> brak seksu
No i co się bardziej opłaca? |
|||
| 08.02.2012 12:59 | |||
|
Racja.....są fantazje do realizacji jak np: footjob, spust na piersi itd.....a są takie, ktorych realizacja grozi rozpadem związku np: gang bang itd....
![]() |
|||
| 08.02.2012 14:10 | |||
|
Przypuszczam, że wielu facetów na SF realizuje swoje fantazje połowicznie, tzn. umieszcza tu foty swojej kobiety i podkręca się tym, że inni faceci się nią podniecają. Pytanie, ile z tych kobiet wie, że ich zdjęcia są w Internecie... |
|||
| 08.02.2012 14:23 | |||
|
SportOgier69: Racja.....są fantazje do realizacji jak np: footjob, spust na piersi itd.....a są takie, ktorych realizacja grozi rozpadem związku np: gang bang itd....![]() ![]() Albo bukake, bo Kobita może wybrać tego, kto ma obfitszy strzał, a swojego ślepaka zostawi |
|||
| 08.02.2012 15:38 | |||
|
fajnychlopak24: pewnie niewiele kobiet o tym wie.![]() ![]() Moja wie. |
|||
| 09.02.2012 16:55 | |||
|
fajnychlopak24: a jak się ma fantazje że obcy facet bzyka moją żone? wiem że jeżeli by tak było to napewno bym już z nią niemógł byc, ale czasami jak tak pomysle to mnie to podkreca.a za przeproszeniem czemuż to nie mógłbyś być? stanie się trędowata? a może żyjesz w głębokim przekonaniu że nie wytrzymasz konkurencji i jak amen w pacierzu ona odejdzie do tego drugiego? |
|||
| 12.02.2012 14:13 | |||
|
wlasnie nie ktore mogly by sie spełnic i sa nie ktore takie zajebiste ze sie o nich czesto mysli
|
|||
| 12.02.2012 16:37 | |||
|
Każdą fantazję należy realizować o ile druga strona nie ma nic przeciwko, zakładając przy tym, że nikomu nie dzieje się krzywda. No chyba, że z własnej woli
|
|||
| Pages: 123› | |||