Pages: 123456789
Date/Author
Statement
13.02.2012 17:38

Skorka21:

Idą na rekord 200 fotek pindola w różnych konfiguracjach

Ja tam nie marudzę, do mnie nie piszą, ale jak już napiszą, to Kobiety przez duże "K"

Pindol z przodu, pindol z boku , lewy profil pindola, prawy profil pindola, pindol z lotu ptaka, pindol z gory, pindol z dołu,..pindol pod kątem 30 stopni, 45, 90 stopni, pindol ubrany , pindol nago, itp. itd... i stad sie bierze 200 zdjec... ale ciezko zrozumiec ze to ten sam pindol i juz piekniejszy z jakiegokolwiek ujecia nie bedzie!!...

Post edited 1 times, last: 13.02.2012 17:42
13.02.2012 17:39

VaFanCulo:

xXBlackDiamondXx:

ciezko to niektorym pojąć...... i krew mnie zalewa jak widze tego typu teksty ze jeden z drugim myslał ze to portal do " bzykania w realu".......i wielce załamany ze nikt z nim nie chce kopulowac..... w kosciele tez liczycie na seks ?????

w kościele..ciekawe... jakby wypróbować konfesjonał..

Va.. musisz zostac ksiedzem..wtedy hulaj dusza, piekła nie ma

13.02.2012 20:37
Ciężko komukolwiec coś wytłumaczyć.. Gdyby to nie był portal do umawiania się na seks to podczas rejestracji konta nie byłoby opcji w sektorze wyboru celu w jakim się zakłada konto.. 'Czego szukasz? Seks, przyjaźń, nic.. coś tam jeszcze było ' bez komentarza.. Nie będę się sprzeczał z osobami które same nie wiedzą co odpisać na mój wątek,, tylko wszystko robicie żeby mieć odmienne zdanie od mojego i żeby udowodnić że nie mam racji choć wszyscy wiedzą że jest inaczej..
13.02.2012 20:50
niewinna21
Posts 69

EndiZawszeWraca:

Ciężko komukolwiec coś wytłumaczyć.. Gdyby to nie był portal do umawiania się na seks to podczas rejestracji konta nie byłoby opcji w sektorze wyboru celu w jakim się zakłada konto.. 'Czego szukasz? Seks, przyjaźń, nic.. coś tam jeszcze było ' bez komentarza.. Nie będę się sprzeczał z osobami które same nie wiedzą co odpisać na mój wątek,, tylko wszystko robicie żeby mieć odmienne zdanie od mojego i żeby udowodnić że nie mam racji choć wszyscy wiedzą że jest inaczej..

Jedną z opcji jest szukanie seksu i nie jest to opcja główna-po pierwsze. Niektórym się myli i piszą z propozycjami do dziewcząt szukających 'niczego'. A, najważniejsze: nie mamy zdania odmiennego od Twojego. Też uważamy, że bardziej pociągasz facetów.

13.02.2012 20:55

EndiZawszeWraca:

Endi a potrafisz czytac ze zrozumieniem?? i co z tego ze jest podział na to czego szukasz... ten portal nie jest stricte po to zeby sie umawiac na bzykanko- w kazdej opcji masz chociazby prośbe zeby nie podawac danych kontaktowych...wiec tworcy tego portalu zakładali co innego niz Ty nam wmawiasz w kółko- sporobuj w profil wpisac nr tel - zobaczymy co sie stanie

i popytaj ilu osobom tu sie udało umowc na seks...... nie twierdze ze nie ma takich osob, ale pewnie mozna je policzyc na palcach jednej reki.....dziwi mnie ze nie potrafisz tego zrozumiec i przyjac do wiadomosci...a poza tym kazdy ma tutaj swoj powod dla ktorego tu sie zarejestrował...i nie wmawiaj wszystkim ze na bank po to zeby pobzykac!! z bogiem...

13.02.2012 21:00
Lechaim
Posts 64

xXBlackDiamondXx:

Lechaim:

To ja pójdę po popcorn.

a ja skocze po cole ...chce ktos???.. mam jeszcze paluszki

O! Jeszcze tylko wygodnie usiąść i możemy zacząć seans.

13.02.2012 21:01

Lechaim:

xXBlackDiamondXx:

Lechaim:

To ja pójdę po popcorn.

a ja skocze po cole ...chce ktos???.. mam jeszcze paluszki

O! Jeszcze tylko wygodnie usiąść i możemy zacząć seans.

Kino za darmo

14.02.2012 00:40
Ja pier.... ale wy ciężcy jesteście.. Niczego nikomu nie wmawiam. I co tu ma do rzeczy podawanie nr tel? Na priv można wszystko podać, nr tel, gg, adres.. I adminowi nic do tego.. I wgl niema sensu z wami pisać bo trochę bez sensu są wasze niektóre wypowiedzi.. Co do umawiania się na seks skarbie to uwierz mi że nie można podać ilości osób na palcach jednej ręki, sam już miałem 2 takie spotkania więc nie gadaj głupot.. A pozatym chcieliście dowodów, wiesz dam wam zajęcie, znajdźcie tą dziewczynę i przeczytajcie jej profil, w szczególności to co lubi.. A to link http://extrafemale4u.sexfotka.pl/ to jest mój dowód, i to pierwsza osobą na którą trafiłem która oferuje usługi seksualne dla nieznajomych bez opłat.. Lodzik dla każdego hehe.. Miłej lektury.. A jeśli to dla was mało to szukajcie więcej..
14.02.2012 03:36
niewinna21
Posts 69

EndiZawszeWraca:

http://extrafemale4u.sexfotka.pl/ to jest mój dowód, i to pierwsza osobą na którą trafiłem która oferuje usługi seksualne dla nieznajomych bez opłat.. Lodzik dla każdego hehe.. Miłej lektury.. A jeśli to dla was mało to szukajcie więcej..

To ma być niby przykład świadczący o tym, co napisałeś kilka stron temu? A niby gdzie ona ma napisane, że robi loda KAŻDEMU? To, co tam sobie nabazgrała nie jest rzadkością. Wiele osób-autorów profili kobiecych-ma wpisane, że lubi seX czy tam seX oralny, tylko co z tego? I gdzie Ty-do ciężkiej cholery-widzisz, że pójdzie z każdym? Przecież ona ma dość dokładnie sprecyzowane żądania. Niskorzędne, ale ma! Jeśli golisz Tasiora albo nie masz-nie goląc- gęstych chaszczy, jeśli czekasz na to, aż ona dojedzie o Ciebie, albo jeśli chcesz użyć samochodu jako lokum, to możesz sobie o niej pomarzyć-według tego, co tam napisała. Mówiłam, że kobiet, które piszą, że idą z każdym, NIE MA.

Post edited 2 times, last: 14.02.2012 05:37
14.02.2012 11:34

ondraszek:

EndiZawszeWraca:

Ja pier.... ale wy ciężcy jesteście.. Niczego nikomu nie wmawiam. I co tu ma do rzeczy podawanie nr tel? Na priv można wszystko podać, nr tel, gg, adres.. I adminowi nic do tego.. I wgl niema sensu z wami pisać bo trochę bez sensu są wasze niektóre wypowiedzi.. Co do umawiania się na seks skarbie to uwierz mi że nie można podać ilości osób na palcach jednej ręki, sam już miałem 2 takie spotkania więc nie gadaj głupot.. A pozatym chcieliście dowodów, wiesz dam wam zajęcie, znajdźcie tą dziewczynę i przeczytajcie jej profil, w szczególności to co lubi.. A to link http://extrafemale4u.sexfotka.pl/ to jest mój dowód, i to pierwsza osobą na którą trafiłem która oferuje usługi seksualne dla nieznajomych bez opłat.. Lodzik dla każdego hehe.. Miłej lektury.. A jeśli to dla was mało to szukajcie więcej..

Nie szukałem, Endi tej twojej extrafemale, bo nijak nie kumam, co ona ma za związek z tematem wątku. Czyżby była facetem, którego pociągasz?

widzę kolega nie w temacie. To się odnosi mojego poprzedniego wątku który został usunięty.. Niektórzy wiedzą o co chodzi.
Pages: 123456789