SportOgier69:
Jak mezczyzna jest dobrze podniecony do dlugo nie wytrzyma
A najlepsza metodą na przedluzenie orgazmu to przerywanie penetracji i psychika(odpowiednie myslenie)
Ciekawe..o czym można mysleć podczas seksu ?...
| Pages: ‹123456› | |||
Statement |
|||
| 13.02.2012 17:04 | |||
|
SportOgier69: Jak mezczyzna jest dobrze podniecony do dlugo nie wytrzyma A najlepsza metodą na przedluzenie orgazmu to przerywanie penetracji i psychika(odpowiednie myslenie)![]() Ciekawe..o czym można mysleć podczas seksu ?... |
|||
| 13.02.2012 17:07 | |||
|
VaFanCulo: SportOgier69: A najlepsza metodą na przedluzenie orgazmu to przerywanie penetracji i psychika(odpowiednie myslenie)![]() Ciekawe..o czym można mysleć podczas seksu ?... O tym, że się dyma murzyna. Żeby przedłużyć, rzecz jasna. |
|||
| 13.02.2012 17:40 | |||
|
o czymś innym byle nie myśleć o tym co właśnie robisz:P
|
|||
| 13.02.2012 17:49 | |||
|
VaFanCulo: SportOgier69: Jak mezczyzna jest dobrze podniecony do dlugo nie wytrzyma A najlepsza metodą na przedluzenie orgazmu to przerywanie penetracji i psychika(odpowiednie myslenie)![]() Ciekawe..o czym można mysleć podczas seksu ?... Myśleć: ło jezu czy nie zaparkowałem auta w miejscu dla inwalidow, czy kupiłem paste do zebów, czy pranie właczyłem, o masz Ci los piwo sie w lodówce skończyło, czy moge skarpetki z niedzieli ubrac jeszcze w srode, czy temu spod 12 nie pizgnac wkoncu w ryj, zamowic pizze czy nie?????????????? itp itd........ |
|||
| 13.02.2012 17:50 | |||
|
Huberto93: o czymś innym byle nie myśleć o tym co właśnie robisz:P
|
|||
| 13.02.2012 19:48 | |||
|
zacnyhszonszcz: xXBlackDiamondXx: Myśleć: ło jezu czy nie zaparkowałem auta w miejscu dla inwalidow, czy kupiłem paste do zebów, czy pranie właczyłem, o masz Ci los piwo sie w lodówce skończyło, czy moge skarpetki z niedzieli ubrac jeszcze w srode, czy temu spod 12 nie pizgnac wkoncu w ryj, zamowic pizze czy nie?????????????? itp itd........ I dlatego kobiety mają czasem problem z dojściem pfffffffffffffff wolne zarty...to sie tyczyło męzczyzn |
|||
| 13.02.2012 21:50 | |||
|
taa, zakupy zakupy widziałam fajną torepkę, czułęnka etc lub co tam nowego będzie w "Klanie" ...
|
|||
| 17.02.2012 15:10 | |||
|
sam juz nie wiem czy lepiej dłużj czy krócej, zależy od partnerki terazmam taka która poprostu jest dopasowana do mnie i razem szczytujemy i wiemy czego pragniemy
|
|||
| 19.02.2012 17:13 | |||
|
tez mam ten problem...najdluzej wytrzymałem chyba minutke...dlatego zawsze pieszcze zonke az bedzie szczytowala,chwile po tym penetracja ktora konczy sie zwykle po ok 20 sek...lipa jak dla mnie i to juz tak kilka lat....moze problem w tym ze dziewictwo stracilem majac dopiero 25 lat...a tak zawsze był konik:)zastanawiam sie nad maxigra lub cos w tym rodzaju i zrobic sobie szalony wieczor czyli bzykac sie ile wlezie:)
|
|||
| 19.02.2012 17:18 | |||
|
olaolaola40: tez mam ten problem...najdluzej wytrzymałem chyba minutke...dlatego zawsze pieszcze zonke az bedzie szczytowala,chwile po tym penetracja ktora konczy sie zwykle po ok 20 sek...lipa jak dla mnie i to juz tak kilka lat....moze problem w tym ze dziewictwo stracilem majac dopiero 25 lat...a tak zawsze był konik:)zastanawiam sie nad maxigra lub cos w tym rodzaju i zrobic sobie szalony wieczor czyli bzykac sie ile wlezie:)po pijoku mozna dłużej... |
|||
| Pages: ‹123456› | |||