Pages: 1234567
Date/Author
Statement
13.02.2012 16:46
niewinna21
Posts 69

anula44:

czasami dostaje wiadowmosci od mężczyzn zaczynajace sie od slow "czesc jestem atrakcyjnym zadbanym mężczyzną"

Bo taki ma na myśli aspekt wizualny. Robi sobie swoistą reklamę z przekazem "nie będziesz się za mnie wstydzić, idąc ze mną ulicą". Niestety, pomija taki walory intelektualne, które gasną w świetle naoliwionych mięśni i nażelowanych kłaków. Ciekawe, czy taki 'atrakcyjny, zadbany mężczyzna' widzi coś złego w pluciu na chodniki.

13.02.2012 17:13
VaFanCulo
Posts 2658

niewinna21:

anula44:

czasami dostaje wiadowmosci od mężczyzn zaczynajace sie od slow "czesc jestem atrakcyjnym zadbanym mężczyzną"

Bo taki ma na myśli aspekt wizualny. Robi sobie swoistą reklamę z przekazem "nie będziesz się za mnie wstydzić, idąc ze mną ulicą". Niestety, pomija taki walory intelektualne, które gasną w świetle naoliwionych mięśni i nażelowanych kłaków. Ciekawe, czy taki 'atrakcyjny, zadbany mężczyzna' widzi coś złego w pluciu na chodniki.

a co ma powiedzieć ze "jestem gruby mam wypryski a w dodatku jestem niski.."..jakoś zareklamować się trzeba

13.02.2012 17:20
lodzianin2011
Posts 338

Myślę, że każdy ma swoje preferencje atrakcyjności i swój wzór atrakcyjnej osoby. Ludzie, którzy sami siebie uważają za atrakcyjnych są jak najbardziej normalni, gdyby tak nie było nie istniałaby masturbacja!

13.02.2012 21:19
Bonton
Posts 794

lodzianin2011:

Ludzie, którzy sami siebie uważają za atrakcyjnych są jak najbardziej normalni, gdyby tak nie było nie istniałaby masturbacja!

Hahahahaha dobra hipoteza

13.02.2012 21:49
SportOgier69
Posts 5052

Atrakcyjny to nienudny, dowcipny, rezolutny, zadbany, pociągający itd.....ale wiadomo, każdy z nas ma inne wyobrażenie o atrakcyjności.....dla jednych jest to wyglad, dla drugich skłonność do zabaw np tanecznych

Generalnie bycie atrakcyjnym to bardzo pozytywne okreslenie cech psychofizycznych

13.02.2012 23:31
Skorka21
Posts 1107

Dlatego nie jestem atrakcyjny

Atrakcyjność Kobiety to nie tyle jej wygląd, ale przede wszystkim intelekt, to co ma w głowie i sercu, to jak potrafi te dwie płaszczyzny ze sobą łączyć. Oczywista oczywistość jest taka, że dla każdego co innego będzie oznaką atrakcyjności. Jeden uzna, że atrakcyjna to ta romantyczna, a inny woli dominy z podręcznym pejczem w torebce.

14.02.2012 03:43
niewinna21
Posts 69

lazur73:

jestem niski

Pojęcie względne.

14.02.2012 07:57
DoWziecia81
Posts 63

niewinna21:

lazur73:

jestem niski

Pojęcie względne.

mniej względne niż "atrakcyjny" :P

20.02.2012 21:15
illy9
Posts 132

Podoba mi się jak ktoś używa polskich znaków i znaków interpunkcyjnych. Łatwiej się czyta takie posty . A co do narzekania - amigosik rozumiem, że to nie serwis miłośników wędkowania, ale czy gadanie o seksie zwalnia z używania mózgu? Mnie wcale nie dziwi, że w wielu tematach powtarzają się narzekania, bo niestety spora część użytkowników tego portalu zrobiła z niego burdel, bo tego już nawet serwisem randkowym nie można nazwać. Ale przewinęło się przez to forum kilka ciekawych tematów. Dla nich często tutaj zaglądam. Trzymają mnie tutaj jeszcze niektórzy fajni ludzie, z którymi utrzymuję czasami jakiś kontakt, nawet jeśli tylko wirtualny. I zawsze z chęcią pogadam o seksie właśnie, ale z tymi, którzy nie muszą się reklamować "jestem atrakcyjny". Zresztą, wbrew temu co się może niektórym wydawać, o atrakcyjności wcale nie decyduje kaloryfer na brzuchu.

Wracając amigosik do Twojego pytania o to co się tutaj podoba (mały oftop, ale co tam ): Ja wchodzę tutaj również po to, żeby pooglądać zdjęcia. Fajnie czasami znaleźć jakaś perełkę wśród tony robionych kalkulatorem fotek na kibelku i porozmawiać z właścicielem czy właścicielką ładnej galerii o jej/jego fotkach, a przy okazji może się czegoś nauczyć? Udostępnianie erotycznych zdjęć, zrobionych przez siebie jak i oglądanie zdjęć innych użytkowników, komentowanie i rozmawianie o nich, a czasami tylko oglądanie dla przyjemności samego oglądania - to właśnie te rzeczy, które mi się tutaj podobają najbardziej. Czyli w skrócie - wszystko to do czego ten serwis został najbardziej przystosowany.

Podoba mi się tutaj to, że nie ma politycznej, religijnej czy obyczajowej cenzury i można o wszystkim pogadać. Przy okazji tego, że każdy, albo prawie każdy, jest tutaj anonimowy, i przy sporej ilości aktywnych użytkowników zawsze można poznać kogoś, kto ma inne spojrzenie na pewne rzeczy i nie wstydzi się o nich mówić. A to zawsze poszerza horyzont i wzbogaca doświadczenie. Czasami tylko żałuję, że moderatorzy są zbyt pobłażliwi dla dzieciarni, która z forum robi śmietnik. Dlatego kiedy trzeba - narzekam. Bo może to coś zmieni i do niektórych może dotrze, że to niefajne zakładać kolejny idiotyczny temat obok 4 takich samych o goleniu jaj.

Wreszcie trzyma mnie tutaj również to, że sprawdziłam kilka innych serwisów tego typu (czyli w moim rozumieniu nastawionych na udostępnianie zdjęć, a nie rwanie lasek) i w zasadzie żaden z nich nie różnił się od sexfotki, poza ilością użytkowników. Więc wybrałam sexfotkę bo tutaj coś się przynajmniej dzieje. A z innych serwisów oczywiście korzystam, ale tam nie udostępniam swoich zdjęć, bo bardziej pod tym względem podoba mi się tutaj. No i mogę sobie pozwolić nawet na bardzo odważne fotki, a przy okazji zachować anonimowość.

No i mnie (i wiele osób na tym portalu) na prawdę interesują tak samo inne tematy niż seks i nie widzę powodu dla którego ludzie lubiący seks i rozmawianie o nim, nie mieliby rozmawiać również na inne tematy. Nie tylko seksem człowiek żyje, ale każdy z nas ma (no dobra, może nie każdy, ale większość) jakieś inne zainteresowania, którymi może zarazić, albo chociaż zaciekawić innych. Dlatego dziwie się, że większość facetów na sf ogranicza się tylko do jednego tematu. Gdy się pozna kogoś preferencje seksualne, wygada już kilkanaście stron na priv, wymieni poglądy na temat tego co fajne w seksie, a co nie, chce się chyba poznać kogoś z innej strony - jakim człowiekiem jest, co lubi robić na co dzień, jakie ma zainteresowania. Nie tylko wygląd decyduje o tym, czy ktoś jest atrakcyjny czy nie. Przecież wszyscy mamy sprecyzowane poglądy polityczne, światopoglądowe, czytamy jakieś książki, oglądamy firmy... Nie żyjemy w jaskini.

Post edited 3 times, last: 20.02.2012 22:19
20.02.2012 22:08

Oj dokładnie.. bardzo lubię z kimś dyskutować.. a już zwłaszcza, gdy ktoś opowiada mi o sobie, swojej pasji - wtedy dowiaduję się czegoś nowego, a że mam dobrą pamieć to kto wie do czego może mi się to kiedyś przydać?Poza tym lepiej wiedzieć więcej, niż za mało.

Co do tego, że nam nie pasuję, jak ktoś mówi na wstępie, że jest atrakcyjny.. dobra amigosik dam ci inny przykład, skoro najeżdżasz na forumowiczki: sponsoringiem interesuję się [ nie mylić z zajmowaniem! ] hm troszkę przeszło 2 lata.. mam specjalne maile do tego, a szczególnie jeden najważniejszy. Na tym koncie mam ponad 1ooo wiadomości, z czego - jakby odliczyć wymianę zdań - wyjdzie samych zgłoszeń/odpowiedzi na ogłoszenie 500 - 800. I naprawdę uwierz mi, faceci często siebie zachwalają, jacy to oni nie są, atrakcyjni, przystojni, czego to oni nie potrafią.. okej, ja się nastawiam i... przychodzi zdjęcie. No ja rozumiem, że facet czy brzydki czy nie, jak ma pewność siebie, bądź jakieś panny chcą mu się podlizać to go komplementują i z czasem ma wygórowane mniemanie o sobie, ale.. ludzie, czy wy nie macie luster w domu? Dlatego, gdy - tak jak autorka wątku - na wstępie widzę samo-reklamę od razu wiem, że 9/10 facet będzie przeciętny bądź poniżej normy.. czasem jestem mile rozczarowana, ale to rzadko ;)

Co do atrakcyjności:

a) z wyglądu: sympatyczna twarz, interesujące oczy, szorstkie, duże i męskie dłonie, "wklęsły" tyłek bądź jak to mówi nasz dzielny mąż forum tyłek z dołeczkami

b)z zachowania: kultura, maniery, otwartość na innych i zwyczajne odruchy, reakcje w danych sytuacjach...

c)z charakteru.. byleby mnie nie zanudził, a to już jest połowa sukcesu ;) Reszta to jakkolwiek czy nieśmiały czy pewny siebie, żartobliwy - tajemniczy.. jakkolwiek, bylebym się nie nudziła w jego towarzystwie

d) i najważniejsze.. to coś, czasem objawia się to z pozoru paskudnym, przeciętnym osobom, nadając im osobowość, poświatę tego, czym nigdy nie będą przystojni młodzieńcy czy urokliwe panie ;)

Post edited 1 times, last: 20.02.2012 22:09
Pages: 1234567