| Pages: 1234› | |||
Statement |
|||
| 11.01.2010 21:06 | |||
|
lol a ty lubisz to robic jak sie koledzy patrzą?
|
|||
| 11.01.2010 23:16 | |||
|
SPECJALNIE TO ROBIŁEM TYLKO W SZKOLE PODSTAWOWEJ. RESZTA TO PRZYPADKOWE NAJŚCIE KOGOŚ NA MNIE SIKAJĄCEGO, ALE NIE PRZESZKADZAŁOMI. BYLI OBOJGA PŁCI.
|
|||
| 13.01.2010 09:09 | |||
|
Bardzo interesujące. Ja zawsze chciałem żeby partnerką trzymała mi ptaszka jak sikam.
|
|||
| 15.01.2010 13:35 | |||
|
niedługo zapragniecie zeby patrzyli jak robicie kupe
![]() ![]() |
|||
| 15.01.2010 21:46 | |||
|
ja nie mam nic przeciwko temu aby kobieta chciała by facet na nią patrzył gdy robi siku moim zdaniem ludzie mają różne fetysze jedni lubią siusianie inni patrzeć jak facet się spuszcza inni pising itp.itd
|
|||
| 16.01.2010 14:57 | |||
|
ja tez nie mam z tym problemu ze ktos patrzy jak sikam nic w tym dziwnego
|
|||
| 16.01.2010 14:58 | |||
|
Mi to nie przeszkadza gdy ktoś patrzy jak sikam Byłem raz świadkiem że kobieta byłą tak pijana, że nie mogła się podnieść to zdjeła przy wszystkich spodnie i lała pod siebie. LOL
Gość w akademiku w poznan tak był nawalony że ku zdumieniu wszystkich zesrał się do wyra i poszedł spać mówiąc do zgromadzonych: "eaeea jutro się posprząta" i uwalił się tam gdzie nasrał
ludzie chyba chcą się temu przyjrzeć z czystej ciekawości a to nic nadzwyczajnego
jeżeli to siusianie was podnieca to nie fetysz tylko dewiacja znam kolesia ktory wysral sie w wojsku na srodku sali a dupe wytarl sobie ciagnac nia po dywaniku trzezwy tez wtedy nie byl |
|||
| 14.02.2010 07:47 | |||
|
mi to nie przeszkadzaloby jak ktos by patrzyl jak ja sikam.Lubie meskie penisy.
|
|||
| 22.02.2010 05:29 | |||
|
Ja lubie pissing, a mianowicie patrzec jak dziewczyna sika
. Zawsze marzylem, zeby zrealizowac wszystkie swoje fetysze (tak nawiasem), a troche ich jest . |
|||
| 25.02.2010 12:32 | |||
|
Dziękujemy za zwrócenie uwagi. Grupa wraz z jej właścicielem opuścili grono użytkowników SF.
|
|||
| Pages: 1234› | |||

Byłem raz świadkiem że kobieta byłą tak pijana, że nie mogła się podnieść to zdjeła przy wszystkich spodnie i lała pod siebie. LOL
. Zawsze marzylem, zeby zrealizowac wszystkie swoje fetysze (tak nawiasem), a troche ich jest