Z reklama w tle:"Nijaki Mulaczi"
Obsada:
mulaczi
veet
i goscinnie mod.
mulaczi
veet

mod

| Pages: 123› | |||
Statement |
|||
| 03.04.2010 19:53 | |||
|
Z reklama w tle:"Nijaki Mulaczi" Obsada: mulaczi veet i goscinnie mod.
mulaczi
witam.jestem tu nowy i mam pytanie.pisze prywatne wiadomosci do innych osob i nie dostaje odpowiedzi.czy trzeba byc w znajomych czy cos aby dostac odpowiedz.czy to jest poprosttu olewka innych??
veet
pewnie nikt... bo przeciesz trzeba wygladac... a ten ktos nie wyglada ![]() ![]() ![]()
mod
Z twarzy podobny zupełnie do nikogo ![]() |
|||
| 03.04.2010 19:56 | |||
|
A cakiem zapomnialem http://mulaczi.sexfotka.pl/ tak obrazowo.
|
|||
| 03.04.2010 20:14 | |||
|
Dostałam wiadomość o treści 'masz nogi'. I tyle, nawet żadnego emotikona nie mogłam się powstrzymać i odpisałam 'nawet dwie', niestety odpowiedzi nie dostałam |
|||
| 03.04.2010 20:48 | |||
|
Z cyklu meska rozmowa odc.1 Obsada: Zbynek19 and skc
Zbynek19
Czemu na tym portalu nie piszą żadne laski co się chcą ****** wrzucają fotki cipek itp robią tylko smaka i nawet nie odpisują na wiadomośći żałosne to jest ; (((
skc
Wal kapucyna nie pierdol ... XD
|
|||
| 03.04.2010 22:52 | |||
|
Relacje damsko-meskie. "Pikachu" Obsada: Reversion The Andzelina Aj
Reversion The Andzelina
nie chce mi sie czytać (waszych postów) ale z racji, iż też w połowie jestem pokemonem
moge dodać koledze, że kiedyś ukradziono mi kondomy... taaa... pełen bulwers : D "Ale c owy o tym sądzicie?" xd
Aj
że pokemony żyją w innym świecie ale kondony to ważna rzecz dzięki nim świat nie jest tak spokemoniony jak mógłby być! |
|||
| 04.04.2010 17:48 | |||
|
Z cyklu one o nas. "Nowe slowo" Monolog Fever
Jeszcze tylko dodam, co by się wyżyć - jak mnie wkurwiają profile mężczyzn - chłopców, którzy nie czytają opisów. I potem piszą mi dyrdymały kurde. W ogóle tu jest wszystko do dupy. Ktoś pisze, pełna kultura, miło, fajnie, ciekawie, jakoś z sensem.. Po kilku wiadomościach okazuje się, że zaprasza mnie na pokaz na skype albo cuber. No pierdolę. Aa i jeszcze Ci,co chca wzbudzić litość, wyrzuty sumienia '' pewnie i tak nie odpiszesz.. dlaczego nie odpisujesz Echhhh.
Kilka chwil pózniej
cyber* rzecz jasna ![]() ![]() Chociaż cuber fajnie brzmi
specisal dedication for Fever |
|||
| 04.04.2010 21:54 | |||
|
Nie wiem, ale mam takie skojarzenie, że ten watek to poniekat takie podsumowanie forum(cos jak podsumowanie roku itp.) i mam pytanie. Czyżby nadchodził koniec?
|
|||
| 06.04.2010 22:56 | |||
|
''hej jaki koszt musiałbym poniesc zeby mój chuj wyladował w Twoich rączkach.....'' O k* takie buty trzeba znosić |
|||
| 06.04.2010 23:46 | |||
|
I to jeszcze za nic, ot raz chwycić jego pipi
jak sam napisał, ma tylko wylądować na Twoich dłoniach |
|||
| 12.04.2010 21:07 | |||
|
== Skąd wziął się wasz Nick== Subtitle: Cat Fight Cast: ReversionTheAndzelina aka RTA, NETKA
RTA:
Ja po prostu walnęłam pięścią w klawiature... i tak jakoś wystukało sie ReversionTheAndzelina, zdumiewające c'nie? NETKA:
Bardzo "c'nie" ? RTA:
mistrz ciętej riposty... pytaniem na pytanie sie nie odpowiada NETKA:
o kurcze, ale jestem niewychowana ![]() RTA:
przykro mi ;/ Ale pretensje powinnaś mieć do swoich rodziców ;/ Cieszę się, że Cię to rozbawiło. Ps. ciekawe czemu nie zacytowałeś dalej hmm? |
|||
| Pages: 123› | |||